Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Bij reviderm microdermabrasie zijn de kristallen van aluminiumoxide. Doordat deze kristallen door machines worden gemaakt, zijn alle kristalletjes even groot en hebben geen scherpe hoeken, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen.

Door precieze, maar toch zachte afslijping van dode huidcellen wordt de huid gestimuleerd om nieuwe goed functionerende huidcellen aan te maken. Het huidoppervlak wordt merkbaar fijner en regelmatiger, lijnen en rimpels worden zichtbaar minder. Werkstoffen en producten worden sneller en beter door de huid opgenomen.

Deze ervaring zal u al na de eerste behandeling overtuigen! Reviderm wint al jaren prijzen met de skin peeler microdermabrasie apparaten en is marktleider.

Ultrasound

Wat is Ultrasound?

Ultrasound is een lange mechanische golf, die buiten het bereik van het menselijk gehoor ligt.

Ultrasound brengt trillingen teweeg in het weefsel, dat zorgt voor een betere doorbloeding en microcirculatie van de huid en een betere afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen.

Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen.

Ultrasound is geschikt voor:

Zandweg 15

6603 AG Wijchen

Tel: 06-55160438