Producten

Huidverzorging

Jean d`Arcel is een Duits merk maar ontwikkeld door een fransman. Jean d`Arcel hecht veel waarde aan onderzoek, ontwikkelingen en kwaliteit.
Alle producten worden op biologische wijze geproduceerd en zijn volledig dierproefvrij.
Jean d`Arcel heeft een breed assortiment aan producten voor mannen en vrouwen van elke leeftijd!

Huidverbetering

Skintelligence

Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering. De huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes onstaan. Omdat tegen te gaan heeft reviderm een verzorgings- en verbeteringssysteem ontwikkeld, met 9 exact op elkaar afgestemde verzorgingsstappen, die je ook thuis eenvoudig kunt volgen. Stap voor stap wordt de individualiteit van je huid uitgelegd en behandeld. Door een consequente thuisverzorging verleng je het zichtbare effect van de behandeling met reviderm microdermabrasie in de salon en vertraag je tegerlijkertijd het huidverouderingsproces van je huid.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Bij reviderm microdermabrasie zijn de kristallen van aluminiumoxide. Doordat deze kristallen door machines worden gemaakt, zijn alle kristalletjes even groot en hebben geen scherpe hoeken, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen.

Door precieze, maar toch zachte afslijping van dode huidcellen wordt de huid gestimuleerd om nieuwe goed functionerende huidcellen aan te maken. Het huidoppervlak wordt merkbaar fijner en regelmatiger, lijnen en rimpels worden zichtbaar minder. Werkstoffen en producten worden sneller en beter door de huid opgenomen.

Deze ervaring zal u al na de eerste behandeling overtuigen! Reviderm wint al jaren prijzen met de skin peeler microdermabrasie apparaten en is marktleider.

 
 
anbos

Zandweg 15

6603 AG Wijchen

Tel: 06-55160438